Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Саня вдигна градусите в мрежата само по сако

отпечатай новината

24.03.2020 17:30 | Видян 1688 пъти

Саня вдигна градусите в мрежата само по сако

Колкото и да не ни се иска да го признаем - синоптиците се оказаха напълно прави... В рамките само на едно-единствено денонощие времето у нас коренно се промени, превръщайки дългоочакваната пролет в истинска зима. Но независимо от факта, че снегът навън се трупа на преспи, благодарение на носталгията по жаркия сезон на потребителите, в социалните мрежи вече е лято...

Макар и затворени по домовете си, хората не спират да гледат с надежда към бъдещето и да копнеят за приключенията, които по традиция изпълват горещите месеци. Именно към този отбор на "Мечтателите" се присъедини и красивата Саня Борисова, която успя да вдигне градусите в Инстаграм с последната си публикация.

Наскоро синеоката актриса сподели в личния си акаунт съблазнителна снимка, с която привлече вниманието на своите почитатели. На изображението звездата от "Чужденецът" и "Нокаут" позира пред фотографския обектив в черен костюм от две части, разкривайки, че под сакото със сатенирани ревери не носи нищо, предава Dir.bg.

"В очакване живота да влезе отново в своя естествен ритъм!

Приемам с разбиране и уважение периода, в който сме. Възхищавам се на всеки човек, проявил грижа и съображение. Аз също го правя, но и не спирам да мечтая. Има ли и други "нетърпеливи", като мен?", написа тя към кадъра, но така и не получи отговор на въпроса си, защото последователите ѝ не спряха да я затрупват с комплименти.

"Божествена си", "Нереална си, Саня. Който те вземе - ще бъде най-щастливият мъж" и "Елегантна" са само част от хвалебствените коментари, трупащи се под фотографията.

На 9-ти март бившата съпруга на режисьора и актьор Ники Илиев отпразнува своя 37-и рожден ден в заведение, намиращо се в Панчарево. За хубавия повод тя се върна в столицата от живописния Синеморец, където прекара няколко дни, споделяйки личния си празник с част от най-близките си хора. За специалната вечер тя бе избрала ефирна светлосиня рокля на пръски в по-тъмен нюанс на същия цвят. Полата на дрехата с широки дълги ръкави падаше на няколко плисирани етажа, а актрисата бе решила да я прибере в талията с колан, кореспондиращ с високите ѝ ботуши.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !