Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Хана Крос посвети песен на раздялата си с Бруклин Бекъм

отпечатай новината

17.04.2020 09:37 | Видян 1293 пъти

Хана Крос посвети песен на раздялата си с Бруклин Бекъм

В момента Бруклин Бекъм се наслаждава на социалната изолация с новата си любов – актрисата Никола Пелтц. Двамата постоянно демонстрират близост в социалните мрежи и не крият нищо от последователите си. И докато феновете на двойката се радват на снимките, то една жена силно бе засегната от тях.

Става въпрос за Хана Крос, която е бившата приятелка на Бруклин. Двамата се разделиха през месец август, а не след дълго синът на Виктория и Дейвид Бекъм намери утеха в прегръдките на Пелтц. Според близки до Крос, раздялата е била доста трудна за нея и тя дълго време не е могла да я превъзмогне.

Любовната драма я е накарала да се обърне към музиката и да излее всичко в няколко песни. Крос изпълни парчетата за последователите си в Instagram, а много от феновете ѝ сметнаха, че тя пее именно за Бруклин. В една от песните си моделката определя героя като „лош човек“, който се е разделил с нея и е обещал да си останат приятели. След това обаче не ѝ се обажда повече.

„Аз виждах бъдеще за нас, но за теб бях само временно развлечение“, се казва още в текста. Тя допълва, че е объркана и тъжна и не знае къде е сгрешила, за да се стигне до този развой на събитията.

Следващата песен, която Хана е тръгнала да пише, се казва "Unsaid", а текстът към нея е почти готов. Звездата сподели само малка част от парчето, което звучи доста по-весело от предишното.

Според множество слухове, Дейвид и Виктория Бекъм не са одобрявали Хана за сина си и дори са искали те да се разделят. Сега обаче Никола Пелтц чудесно се вписва в семейството и е приета от всички негови членове.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !