Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ревност отровила сватбения ден на принцеса Даяна

отпечатай новината

22.04.2020 10:12 | Видян 1352 пъти

Ревност отровила сватбения ден на принцеса Даяна

Още на сватбения си ден принцеса Даяна усещала, че между Чарлз и Камила има връзка, разкрива нов документален филм.

Празненството, което уж трябвало да е най-щастливият ден на бъдещата принцеса, се оказало за нея тревожно и самотно преживяване.

Само няколко дни по-рано Даяна била шокирана, когато открила бижу, което Чарлз бил купил за Камила. А присъствието на любовницата на сватбата било допълнителен удар за младата Даяна, разказва филмът “Чарлз и Камила: Крал и кралица на изчакване”, продуциран от “Канал 5”.

“Много години по-късно в личен разговор Даяна ми призна, че вървейки към олтара се е чувствала като агне на заколение, което беше много тъжно”, разказва във филма Джени Бонд, експерт по въпросите, свързани с кралското семейство.

Няколко дни преди сватбата си лейди Ди получила пореден удар. В офиса на Майкъл Колборн, личния секретар на Чарлз, тя попаднала на подаръчна кутия и настояла да види какво има вътре. Оказало се, че в кутията се крие гривна, купена за Камила. Върху бижуто били гравирани буквите G и F от галените имена Гладис и Фред, с които любовниците се наричали.

“На сватбата всичко изглеждаше радостно, освен за една шепа хора, които знаеха какво се случва в действителност”, казва Бонд.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !