Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Преди всичко, принцеса Даяна е била майка

отпечатай новината

29.04.2020 16:42 | Видян 2612 пъти

Преди всичко, принцеса Даяна е била майка

Принцеса Даяна беше любимка не само на великобританците. Със своето великодушие и готовност да помогне на всеки, тя бързо се превърна в „Принцесата на народа“ и онази кралска особа, от която светът имаше нужда. Бракът ѝ с принц Чарлз може да не е бил изключително щастлив, но Даяна получава от него най-големия си подарък – синовете Уилям и Хари.

Връзката между майка и синове е толкова силна, че Даяна се опитва да направи всичко възможно, за да може момчетата да изживеят детството си по най-добрия начин. Тя искаше да ги превърне в свое копие по душа и да им покаже, че хората имат нужда от състрадание и подкрепа, а не от лукс и власт.

През годините наяве излизаха много снимки, на които се вижда как Даяна се забавлява със синовете си по съвсем обикновен начин – в Дисниленд, на гоненица и други детски игри. Сега отново светът видя, че принцесата на Уелс е преди всичко майка.

Клип , направен през 1991 година, излезе наяве и показва босата Даяна, която се състезава в училищно надбягване за майки. Въпреки че е с пола, която не ѝ позволява да покаже най-доброто от себе си, принцесата се опитва с всички сили да спечели състезанието. Според някои хора, тя всъщност става първа, но от клипа не може да се направи категорично заключение.

Мястото е училището „Wetherby“, а спортната проява се провежда всяка година. Във Великобритания освен децата, в подобни състезания участват и родителите. След като е дала всичко от себе си на пистата, Даяна е забелязана с малкия Хари в края на спортния ден. Малкият принц също е взел участие в някои от проявите в училището. На снимки се вижда, че той се състезава в „Скачане с чували“ и дори има преднина пред другите момчета.

Клипът от 1991 година доказва, че принцеса Даяна е била готова на всичко, за да зарадва синовете си. Дори това да означава нарушаване на кралския протокол.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !