Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кейт и Уилям празнуват 9 години брак

отпечатай новината

30.04.2020 14:23 | Видян 1845 пъти

Кейт и Уилям празнуват 9 години брак

Днес Кейт Мидълтън и принц Уилям отбелязват годишнина от тяхната сватба. Двамата си казаха „Да“ преди девет години, а днес се радват на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

За да отбележат този ден 38-годишната Кейт и 37-годишният Уилям разместиха снимки от своя акаунд в Instagram с архивни от сватбата. Двамата благодариха на всички за огромното внимание и добрите пожелания.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж припомниха с фотосите за пищното тържество в Уестминстърското абатство. Събитието бе следено от милиони фенове по целия свят. Този ден се превърна в празник във Великобритания. Самата церемония се сравнявала по важност със сватбата на принц Чарлз и принцеса Даяна.

На фотосите е запечатан момента, когато принц Уилям и Кейт напускат Уестминстърското абатство. Булката е в прелестната рокля от Alexander McQueen, а също така е със семейната реликва – тиарата от Елизабет Втора от Cartie. На една от снимките се вижда и съвсем младият принц Хари, както и братът и сестрата на Кейт – Джеймс и Пипа.

Източник: тialoto
БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !