Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Джаферович пред фалит

отпечатай новината

08.05.2020 17:19 | Видян 1416 пъти

Джаферович пред фалит

Ваня Джаферович е пред фалит заради коронавируса.

Още на 13 март, когато беше обявено извънредното положение в страната, той затвори двата си фитнеса за групови тренировки и със съдръжниците си пусна в неплатен отпуск трийсетте си служители.

Ако се проточат ограниченията, ще се наложи Ваня да съкрати по-голямата част от работниците си.

"Не работим, нямаме приходи, няма как да плащаме заплати. За момента не съм притеснен финансово, но се страхувам какво ще стане в бъдеще. Ако положението продължи още няколко месеца, не знам как ще издържа финансово. Имам кредити, които трябва да се обслужват.

Безпокоя се да не фалирам, но си казвам "Майната му, такова е полобението, трябва да пазим здравето си и близките", споделя бившият футболист.

Жена му Евгения също не работи и няма никакви доходи. Салонът, в който беше гримьор, също хлопна кепенци, отпаднали повечето й ангажименти по баловете и сватбите. Ваня обаче е оптимист и вярва, че ще се справят и с това тежко положение. Той е преживял войната в Югославия, при която е загубил близките си хора. С родителите му се премстили в едностайно жилище, но се справили с всички трудности, пише Галерия.

"Баща ми почина от стреса, който преживя, отиде си едва на 58 от инсулт. Все по-често се сещам за него, пускам си песните, които той харесваше, наливам си едно малко и плача. Искам да му се обадя, да го прегърна, да гледам сините му очи, да чувам гласа му, да мълча заедно с него", с мъка си спомня Джаферович.

Затова е категоричен, че сегашната ситуация не е толкова страшна, защото никой не ни кара да вадим пушки и да стреляме. От нас се изисква само да спазваме карантината и да си стоим вкъщи. За него е абсурдно хората да се разхождат по улиците.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !