Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Рокля на Адел стана хит

отпечатай новината

12.05.2020 14:31 | Видян 1074 пъти

Рокля на Адел стана хит

Адел, която отслабна драстично, не се бе появявала в социалните мрежи близо шест месеца. За своя рожден ден тя качи снимка, с която отново привлече вниманието. Освен че няма и следа от пухкавото момиче, което бе в началото на кариерата си, певицата даде повод за размисъл на търсачите на модни находки.

След завръщането ѝ в Instagram всички говорят колко е неузнаваема и се опитват да разкрият каква е тайната ѝ за идеална фигура. Други пък обърнаха внимание на роклята ѝ с ръкави тип балон, която ѝ стои страхотно.

Снимката на изпълнителката е събрала близо 11 млн. харесвания, което е своеобразен рекорд. Споделянията също са доста. Докато едни се радват на трансформацията ѝ, други отчаяно започват да търсят откъде да се сдобият с роклята, която тя носи на своя празник.

Черната минирокля с огромни ръкави е на марката Elzinga. Тя е доста къса и става за дами, които имат хубави крака, които не се срамуват да показват. Малко след като Адел се появи с нея в интернет пространството, тя е разпродадена от онлайн магазина на бранда, който не пропусна да я поздрави за нейния рожден ден. За сметка на това подобна все още е налична – черна с шарени точки.

Много модни къщи предлагат рокли и ризи с подобни ръкави. Те са само в черно или бяло. Доста търсени са и комбинациите между черния цвят и флорални принтове, някои от които дори са намалени на 100 долара.

Адел не е първата звезда, която харесва този тип рокли. Актрисата и тв водеща Кели Рипа също често бива забелязвана да носи дрехи в същия стил.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !