Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Адел показа на принц Хари и Меган Маркъл как да живеят в Бевърли Хилс

отпечатай новината

18.05.2020 16:06 | Видян 1787 пъти

Адел показа на принц Хари и Меган Маркъл как да живеят в Бевърли Хилс

Адел се е сближила с новите си съседи – принц Хари и Меган Маркъл, които се преместиха в имение в Бевърли Хилс на стойност 18 милиона долара, принадлежащо на холивудския актьор и продуцент Тайлър Пери.

32-годишната певица живее на около пет минути от новия дом на херцозите на Съсекс и често минава, за да ги поздрави, съобщава „Mirror“.

Според изданието, Адел дори препоръчала училището на сина си на Меган и Хари за техния син Арчи и обяснила кои са тайните места в района, където може да се разхождат, оставайки при това незабелязани от местните жители и пресата.

Адел се сприятели с Меган иХари още през декември 2018 г. по време на благотворителен обяд в памет на жертвите от пожара в Grenfell Tower в Лондон.

„Меган се възхищава на това как Адел успява да избяга от излишно обществено внимание, въпреки че е звезда от такъв световен мащаб“, съобщава източник пред „Mirror“.

Откакто се намират в Лос Анджелис принц Хари и Меган Маркъл вече успяха да участват в няколко благотворителни инициативи. Съвсем скоро те занесоха храна на хора в рискова група заради коронавируса.

Освен това херцозите на Съсекс често правят видеа в подкрепа на различни каузи. Преди дни те се обърнаха в подкрепа на Асоциацията на учителите и лекторите. Преди това принц Хари похвали младите британци, работещи с неговия патронажен фонд.

Що се отнася до преместването им в Бевърли Хилс, съпрузите имаха и проблеми, покрай папараци, които не се харесаха и на съседите им.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !