Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Елитният приятелски кръг на Меган в Калифорния

отпечатай новината

28.05.2020 11:53 | Видян 1638 пъти

Елитният приятелски кръг на Меган в Калифорния

Принц Хари и Меган Маркъл станаха жители на Лос Анджелис през месец март, когато се преместиха от Канада в разгара на пандемията от коронавирус. Стана ясно, че Меган е планирала този ход отдавна и е подготвила почвата за тяхното пристигане. Докато за Хари това е напълно нов етап от живота му и промяната е драстична, за Меган това по-скоро е връщане към нормалния ѝ живот, старите ѝ навици и приятели. Меган не случайно е избрала Ел Ей за техен нов дом, защото се оказва, че там я очаква елитен кръг от известни и богати приятели, на които тя може да разчита за старта на новия им живот извън британското кралско семейство.

Меган е родена в Америка, но благодарение на работата си като актриса, успява да си създаде кръг от приятели, както в Канада, така и в САЩ.

Серина Уилямс

Професионалната тенисистка Серина Уилямс се запознава с Меган през 2014 г. по време на благотворителен футболен мач. Тя бързо се превръща в доверена приятелка на Меган. Двете рядко имат възможност да се срещат на живо, но поддържат връзка по телефона и с чат комуникация. Сега двете ще имат шанса да се виждат по-често, защото Серена има имот в същата елитна общност, където е и новия дом на Меган и Хари.

Амал Клуни и Джордж Клуни

Амал Клуни и съпругът й Джордж за първи път бяха свързани с принц Хари и Меган, когато бяха гости на сватбата на двойката в Уиндзор през май 2018 г. Хари и Меган също така гостуваха във вилата на семейство Клуни, намираща се край езерото Комо в Италия. От тогава те са в добрия приятелски отношения.

Джордж и Амал живеят през повечето време живеят в имота си в прекарват голяма част от времето си в имота си Беркшир, Англия, през февруари беше разкрито, че те правят основен ремонт на имота, който притежават в ЕлЕй. Това може да означава, че двойката планира да се премести в Щатите, което означава, че двете семейства отново ще могат да си гостуват редовно. Опра Уинфри

Опра без съмнение ще бъде включена в елитния приятелски кръг на Меган и Хари - синът им Арчи е член на нейния книжен клуб. Медийният магнат Опра беше гост на кралската сватба, както и сред поканените на някои от приятелските събирания на Меган. Опра притежава и имение на стойност 50 милиона щатски долара в Монтесито, Калифорния, и вероятно ще покани Меган и Хари на гости.
 
Абигейл Спенсър

Абигейл Спенсър участва заедно с Меган в хитовия сериал „Костюмари“, но те бяха станали приятели много преди това. Актрисата беше сред специалните гости на кралската сватба. Тя дори беше забелязана да се разхожда с Меган и Хари по време на шестседмичната им коледна почивка в Канада през 2019 г. Абигейл живее в ЕлЕй, така че ще може да се вижда често с Меган и Хари, след като карантината заради епидемията от COVID-19 в САЩ бъде отменена.

Приянка Чопра

Приянка Чопра живее в същия квартал като своята приятелка Меган, така че без съмнение ще бъде редовен гост, след като животът се върне към „нормалното“. Двете са приятелки от години, и Приянка също беше сред гостите на кралската сватба на Меган и Хари. Приянка и съпругът й Ник Джонас бяха сред първите, които посетиха Меган и Хари за да ги поздравят за раждането на сина им Арчи.

Джеймс Кордън

За Джеймс Кордън се знае, че е приятел с Хари от години. Той бе сред поканените на кралската сватба и на специалното вечерно парти след това. В момента Джеймс, заедно със семейството си, живее в Лос Анджелис, заради телевизионното шоу The Late Late Show на което е водещ. Той без съмнение ще бъде сред малкото приятели на Хари, които живеят наблизо, и ще му помогне да се адаптира към ритъма на знаменития американски град.

Елтън Джон

Имението на Елтън Джон за 32 милиона долара в Бевърли Хилс е само едно от жилищата, които той притежава заедно със съпруга си Дейвид Фърниш - те имат и къщи в Лондон, Франция и Италия. Въпреки че той няма да е в Ел Ей през цялото време, когато е там, Елтън със сигурност ще навестява близките си приятели Меган и Хари. Имотът на Елтън в Бевърли Хилс има три етажа и разполага с десет спални, 22 бани, киносалон, винарска изба, стая за игри, фитнес зала и басейн!

Източник: Dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !