Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Пресечната точка между роклята и панталона

отпечатай новината

29.05.2020 16:53 | Видян 1470 пъти

Пресечната точка между роклята и панталона

Една от интересните тазгодишни тенденции води началото си от дефилето на Khaite за сезон пролет-лято 2020 и това е наслагването на рокля върху панталон.

Тази комбинация донякъде напомня за 90-те, когато подобен тренд се беше появил, но прочитът сега е съвсем различен и определено принадлежи на 21. век. Освен Khaite, този тренд се вижда и при Brock Collection, Jacquemus, J.W. Anderson и Chloé  и това не е случайно, защото общият знаменател за всички тези брандове са прогресивните млади дизайнери, които стоят зад тях.

Те всички редефинират разбирането какво представлява луксът в модата през 2020 г. и как присъствието му вече е изместено от вечерното облекло към ежедневния гардероб.

И ако повечето от тези имена са вече познати, то горещият нюйоркски бранд Khaite е най-младият сред тях и е основан едва през 2016 г. Последните няколко сезона това име циркулираше все по-често в модните среди, а от миналата есен можем да кажем, че Khaite е сред марките, които пишат история, като дефинират тенденции.

Популярността на бранда, известен сред клиентите си с изключително качествени кашмирени пуловери, бодита с квадратни деколтета, деним и романтични тюлени рокли, избухна в социалните мрежи по повод сутиена (т.нар. бралет) от кашмир, който Кейти Холмс беше уловена да носи в края на миналата година. Така започват модните приказки в днешни дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

Източник: Eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !