Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Уилям с първа изява на публично място след изолацията

отпечатай новината

18.06.2020 11:08 | Видян 1289 пъти

Принц Уилям с първа изява на публично място след изолацията

Принц Уилям се появи на публично място за първи път от началото на карантината в Обединеното кралство. 37-годишният херцог на Кеймбридж се срещна със служители на линейката в болница „Кралица Елизабет“ в графство Норфолк.

Наблизо, в крайградската си резиденция Анмър Хол, принц Уилям  изкара коронавирусната пандемия със съпругата си Кейт Мидълтън и децата им – 6-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи.

По време на посещението Уилям призна, че наред с други последствия се страхува за безопасността на фигурите на жителите на Великобритания след толкова месеци самоизолация: „Притеснявам се за талията на нацията с всички тези шоколадови бонбони и пайове. Често пекох вкъщи. Шоколадът просто се топи в устата. “, пошегува се той.

Принцът призна по-рано, че обича шоколад и това изглежда не се харесва много на Кейт Мидълтън. „Не се притеснявайте, тук ще се изяде много шоколад“, призна Уилям по време на виртуално посещение в едно от британските училища в навечерието на Великден.

В същото време принц Чарлз, който се срещна с медицински персонал в Кралската болница в Глостършир призна, че още не е възвърнал изцяло обонянието и вкуса си след коронавируса.

Той беше придружен от съпругата си, херцогинята на Корнуол, която каза, че персоналът е показал „Великобритания в най-добрата ѝ светлина“.

Именно новината за разболяването на принц Чарлз накара неговите синове – принц Уилям и принц Хари отново да започнат да си общуват и да се сприятелят след „Мегзит“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !