Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Евгени Минчев и Милена Славова пуснаха апартаменти под наем

отпечатай новината

18.06.2020 14:15 | Видян 2232 пъти

Евгени Минчев и Милена Славова пуснаха апартаменти под наем

“Реших да го давам под наем преди години, не е за първи път. На морето имам две – аз съм в едното, а другото е под наем.

Събира около 4 души, едно семейство да кажем”, коментира Милена. Музикалната звезда обикновено прекарва по-голяма част от лятото си на българското Черноморие и по-точно край Къмпинг Градина.

Имотът й се намира на 150 м. от плажната ивица, разположен в затворен к-с "Вила Маре". Напълно обзаведен е с кухня, климатик и пр. Според Милена е още подходящ за две двойки – тъй като разполага с всичко необходимо за ваканционния им престой. Също така има басейн и паркинг.

Лорд Евгени Минчев също отдава столичния си апартамент под наем. Това пък обяви самият той, рекламирайки го чрез официалния си профил в социалната платформа Фейсбук.

Той се намира в сърцето на София, на 100м. от търговската улица „Витошка“. В близост е до важни административни офиси, банки, ресторанти и галерии.

Спалнята е с двойно легло, има още голям хол, който може и да се пригоди за второ спално помещение. Скоро Минчев е ремонтирал и обзавел кухнята. Примамлив се оказва изгледа от дома му, а именно Витоша.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !