Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Емили Ратайковски смени цвета

отпечатай новината

24.06.2020 15:49 | Видян 1389 пъти

Емили Ратайковски смени цвета

„Направих го!!!“. Това написа Емили Ратайковски в Instagram. Със серия от снимки и видеа в своята история, тя изненада феновете с новата си прическа. От брюнетка, моделът вече е блондинка.

След като много от фризьорските салони в САЩ останаха затворени, много от звездите започнаха да се грижат за косите си сами. Дори 29-годишната красавица успя да се подстриже сама и да покаже резултата преди няколко месеца. Сега обаче тя се е доверила на любимия си коафьор, на когото благодари за отличната работа в социалната мрежа.

Новият цвят на косата на Ратайковски определено ѝ отива. Това отбелязаха и доста от нейните последователи. Разбира се, някои не пропуснаха факта, че зад трансформацията ѝ стои платено партньорство с марката, на която тя е лице.

„Никога не съм боядисвала косата си, нито съм променяла значително дължината ѝ през целия си живот!“, споделя Емили.

На 7 юни моделът отпразнува своя рожден ден. Няколко дни след това тя е решила да се изруси, но направила уговорка да я боядисат веднага, ако не се хареса.

„... Излизам от карантината със свеж нов външен вид“, каза тя и уточни, че новата ѝ прическа е едно от най-забавните неща, с което е предизвикала себе си след изолацията у дома.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !