Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Майчинството вдъхнови Теди Бургазлиева

отпечатай новината

30.06.2020 14:17 | Видян 1356 пъти

Майчинството вдъхнови Теди Бургазлиева

Теди Бургазлиева се запали по здравословните десерти. Откакто моделът е по майчинство, наред с грижата за своите близнаци, тя приготвя сладки и полезни изкушения с биопродукти. Това се вижда от профила ѝ в Instagram, където моделът споделя своите кулинарни творения и рецептите.

„Опитвали ли сте сладка пица от диня? Здравословна, освежаваща, лятна закуска, която е оригинална, бърза и лесна за приготвяне“, написа тя и качи снимка на невероятната пица, която вместо от тесто, е от диня. Красавицата е допълнила, че за декорация е използвала кокосово кисело мляко, бадемов тахан и други пресни плодове.

По-рано Бургазлиева разкри рецептата си за плодов десерт с чия, който приготвя на своя съпруг и двете си деца. Той е с бадемово мляко, пасирано манго, ягоди и боровинки.

В социалната мрежа Теди показва и своя вариант за торта – с тиквени семки и тахан.

Наскоро моделът обяви, че е написала своята първа книга, която е озаглавена „Невъзможното“. В нея тя дава насоки за това как да променим реалността, в която живеем.

„Не съм писател, няма и да бъда, но искрено вярвам, че всеки от нас може да бъде полезен, споделяйки опита и наученото след грешките си“, пише тя.

Мис България 2002 и съпругът ѝ Симеон Иванов имат момиче и момче – Емма и Раян, които скоро ще станат на 2 годинки.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !