Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лятната визия на Кейт Мидълтън с флорални мотиви

отпечатай новината

01.07.2020 15:06 | Видян 1537 пъти

Лятната визия на Кейт Мидълтън с флорални мотиви

Лятото е вече в разгара си. С покачване на температурите търсим по-светли и леки дрехи, с които да ни е комфортно, когато излизаме навън. Например роклите, които са предпочитан избор за жените. Но кои модели са най-актуални?

Наскоро Кейт Мидълтън се върна към официалните си задължения след изолацията, като посети детски хоспис в град  Норич. За визитата си тя бе заложила на лятна рокля с флорални мотиви. С веобразно деколте и леки буфан ръкави, тя изглежда страхотно. При това е от тънка материя, която със сигурност остава приятно усещане на кожата.

Съпругата на принц Уилям, която е патрон на East Anglia's Children's Hospices, е съчетала роклята на марката Faithfull the Brand, която е с дължина до глезените, с бежови еспадрилки.

Херцогинята на Кеймбридж се включи в засаждането на растения заедно с децата и показа, че дрехата, която е избрала, е изключително удобна за ежедневието.

„Винаги съм толкова впечатлена от семейства като вашето, особено когато трябва да преживея всичко това по време на карантина. Вие проявявате такава сила и храброст. Вие сте такова вдъхновение за всички нас. Повече хора в страната трябва да се срещнат със семейства като вас“, каза Кейт на едно от семействата, с което се срещна в хосписа.

Ето още няколко рокли с флорални мотиви от гардероба на Кейт Мидълтън, които ще ви вдъхновят за вашата лятна визия:

Източник: tialoto
Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !