Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нарушават кралска традиция при обучението на децата

отпечатай новината

06.07.2020 18:00 | Видян 2216 пъти

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нарушават кралска традиция при обучението на децата

Когато младите наследници на британския трон станат на осем години, те са задължени да учат в интернат. Принц Чарлз – подобно на баща си, принц Филип – е бил закален в училищата в Хемпшир, а принц Уилям и принц Хари – в тези в  Бъркшър.

Вероятно с  децата на Уилям и Кейт тази дълга кралска традиция ще приключи: двойката се грижи твърде много за психичното здраве на децата си и не иска да ги излага на ненужен стрес.

„Съмнявам се, че някой би се осмелил да включи членове на кралското семейство в списъци с чакащи “, каза Ингрид Сеуард, експерт по британската кралска фамилия. „Мисля, че те ще наблюдават личното развитие на децата си и ще видят дали ще бъдат щастливи далеч от дома си.“

Преживял сериозна драма в детството си, Уилям е много внимателен към психичното здраве на децата си. Възможно е Уилям и Кейт да разсъждават по този начин: ако децата са щастливи в училището си, защо да промените нещо?

В момента принц Джордж и 6-годишната принцеса Шарлот посещават училище „Томас Батерси“, което  бе поставено под карантина в началото на пандемията от коронавирус. Съдбата на образователните институции в Обединеното кралство все още не е известна, така че вероятно херцозите на Кеймбридж няма да трябва да вземат съдбоносно решение веднага.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !