Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Софи Търнър и любимите ѝ рокли за лятото

отпечатай новината

09.07.2020 16:46 | Видян 2426 пъти

Софи Търнър и любимите ѝ рокли за лятото

Лято е! Въпреки горещините и призивите на американските власти за изолация, Софи Търнър не може да си стои вкъщи. Актрисата, която е в напреднала бременност, не спира да се разхожда заедно с мъжа си Джо Джонас. И както се досещате, тя не остава незабелязана от фотографите.

Жените, които имат по едно или повече деца, знаят колко е трудно да си бременна в горещините. Потиш се, става ти лошо, вие ти се свят. Ето защо е много важно освен да носиш бутилка вода със себе си, да си с удобни дрехи с проветриви материи, които да не задържат излишна топлина. На това залага и русокосата актриса.

Тези дни Софи бе забелязана с къса бяла рокличка с драперии или нещо като по-дълга туника, прикриваща корема ѝ. Под нея тя носи сив потник и панталонки, защото материята ѝ прозира. Тя е съчетана със спортни маратонки, които в момента са най-разумният вариант предвид килограмите на звездата.

Ако разгледаме по-обстойно стила на актрисата от „Игра на тронове“, ще видим, че освен клиновете и късите панталонки за бременни, тя харесва една от тенденциите за този сезон – роклите с воали. Те са удобни, по-широки и същевременно стилни.

Софи Търнър и Джо Джонас нямат търпение да станат родители и вече се подготвят за момента. Двамата все още не казват какъв е полът на детето.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !