Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Мутри, вън: Радев, Борисов и Доган изчезнаха

отпечатай новината

10.07.2020 09:17 | Видян 1619 пъти

Мутри, вън: Радев, Борисов и Доган изчезнаха

"Не на страха, ще си върнем България! Мутри, вън" - така завърши импровизираното слово на президента Радев, без охрана, пред събралите се вече хиляди хора пред сградата на неговата администрация в подкрепа на демокрацията в България.

Освен позакъснелите с реакцията си соцдепутати, сред хората бяха представители на всички политически партии без управляващата коалиция ГЕРБ-ДПС.

Лидерите Борисов и Доган са се укрили някъде - единият повече от 24 часа е извън медиите в нехарактерен за него стил, а другият е евакуиран спешно от лятната си резиденция - т.нар. Догансарай на морето. Чашата на търпението на българите беше прелята с безпрецедентния в европейската история обиск на прокуратурата , която отдавна зае страна във войната на Борисов и ДПС срещу президента, в кабинета на държавния глава, избран мажоритарно от над 2 млн. лв. леви и десни българи.

Вотът за Радев преди 3 и половина години, който свали Борисов 2, беше гласът на тихото мнозинство срещу много по-малките по онова време безчинства на самозабравила се върхушка.

ВИЖ ВИДЕО ТУК !

ВИЖ СНИМКИ ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !