Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган предадена от най-добрата си приятелка

отпечатай новината

14.07.2020 12:10 | Видян 1847 пъти

Меган предадена от най-добрата си приятелка

Понякога най-добрите приятели стават най-лоши врагове и много скоро херцогинята на Съсекс ще трябва да изпита това върху себе си. След конфликт с блогърка от афроамерикански произход, дизайнерът Джесика Мълроуни се превръща в персона нон грата, губейки работата си и приятелството си със снахата на кралица Елизабет.

Според слуховете Меган Маркъл отдавна искала да спре да общува с някогашната си най-добра приятелка, а расисткият скандал бил просто повод да го направи веднага.

Напълно опустошена, Джесика се опитала да се свърже с Меган, но безуспешно – съпругата на принц Хари сменила телефонния си номер и забранила на майка си да отговаря на обаждания.

Общите приятели поясниха на Мълроуни, че ако Маркъл реши да скъса връзки с някого, значи е завинаги. Ситуацията с бащата на херцогинята Томас Маркъл е точно потвърждение за това.

Осъзнавайки, че няма какво повече да губи, дизайнерката реши да напише книга и да поговори за дългогодишното приятелство с Маркъл, започнало в Канада, където актрисата участва в сериала „Костюмари“.

Биографията обещава да бъде бестселър. Смята се, че именно Джесика е запознала Меган с принц Хари и ѝ е помогнала да се присъедини към кралското семейство.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !