Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган сменя стила, започна с прическата

отпечатай новината

17.07.2020 12:26 | Видян 2897 пъти

Меган сменя стила, започна с прическата

Прави кичури, падащи свободно върху лицето ѝ. Това е само началото в промяната в стила на Меган Маркъл, която ще видим в следващите месеци. Появявайки се с нова прическа, съпругата на принц Хари показа, че вече е по-спокойна и се чувства отлично далеч от кралското семейство.

По време на видеоразговор за кампанията на United Nations Foundation’s, младата майка впечатли зрителите с освежената си коса. Тя е на пластове и е доста по-дълга от обикновено.

Мнозина сметнаха, че Меган си е сложила екстеншъни. Други отбелязаха, че до момента тя все прибираше или къдреше леко краищата си, та трудно бихме определили каква е истинската им дължина.

Стилистът Джеймс Джонсън коментира пред Daily Mail, че прическата на Маркъл не е нищо особено и всеки може да си я направи вкъщи. Но тя носи скрито послание, нещо от сорта: „Вижте ме, вече съм свободна!“. По думите му, с нея тя изглежда по-професионално и говори, че вече не е толкова напрегната както когато бе херцогиня на Съсекс и кралските протоколчици само я притискаха.

Още след като Хари и Меган обявиха, че искат да напуснат Великобритания и се откажат от своите титли, фризьор обяви, че очаква майката на малкия Арчи да разчупи прическата си и да изненада всички с промяна в стила.

Тъй като известната двойка все още спазва социална изолация, предстои да видим дали актрисата ще се върне към любимите дрехи и аксесоари в своя гардероб.

Междувременно съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън и етърва на Меган маркъл, също е с нова прическа. Тя реши да подвие леко дългия си бретон, разделен с път през средата. Освен това добави лек оттенък в цвета.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !