Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Хари и Меган Маркъл на лятна разходка в Бевърли Хилс

отпечатай новината

14.07.2020 14:55 | Видян 1982 пъти

Принц Хари и Меган Маркъл на лятна разходка в Бевърли Хилс

Принц Хари и Меган Маркъл се наслаждават на времето си в слънчевия Лос Анджелис.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха забелязани в Бевърли Хилс да чакат колата си, която ги отведе на разходка из града. Хари носеше тъмносини дълги дънки, сива тениска с яка, маратонки и шапка, а Меган беше заложила на бяла лятна рокля, плетена шапка и черни слънчеви очила.

Двамата носеха маски, за да се предпазят от коронавируса. Ситуацията със заразата в Америка сериозно се влошава и до 10 юли само в Калифорния има над 300 хиляди заразени. Меган и Хари се преместиха в щата през март заедно с едногодишния си син Арчи. В момента тримата живеят в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс.

Миналата седмица внукът на кралица Елизабет II показа част от имота, когато направи специално видео обръщение за конференция, обсъждаща борбата с ХИВ. Независимо че напуснаха кралското семейство, Меган и Хари продължават да подкрепят различни организации, към които се присъединиха в миналото.

На първи юли двамата се присъединиха към видео разговор, за да говорят за равенството между расите. Те зачекнаха и темата за движението „Black Lives Matter“, което организира многохилядни протести след убийството на афроамериканеца Джордж Флойд. „Не можем да отречем, че всеки от нас е бил образован да гледа на света от различна гледна точка“, каза Хари по време на разговора.

Той допълни, че постепенно трябва да забравим за убежденията си и да погледнем нещата от друга гледна точка. Само така ще видим къде грешим и ще променим нещата. След това принцът и Меган споделиха надеждите си за едно по-добро бъдеще, което ще бъде сътворено от младите хора.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !