Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Български дизайнер променя човешки съдби в ново риалити предаване

отпечатай новината

22.07.2020 13:55 | Видян 1055 пъти

Български дизайнер променя човешки съдби в ново риалити предаване

Най-новото риалити предаване в ефира на българската модна телевизия променя човешки съдби! Дизайнерът Евгения Борисова влиза в ролята на водещ на най-новия моден риалити формат “Моден дуел”.

Отражението в огледалото те плаши? Виждаш в него човек, когото не харесваш? Криеш усмивката си от срам? Или си забравил как да бъдеш красив и себе си?
С помощта на съвременната медицина и зъботехника, най-иновативните разкрасителни, подмладяващи и бюти процедури, с неподправено чувство за стил и малко помощ от гримьори и коафьори, Евгения Борисова ще ти върне самочувствието и ще ти помогне отново да заобичаш отражението в огледалото! "Моден дуел" ще промени преобрази 5-ма от вас, а зрителите могат да следят промяната всяка седмица в ефира на Code Fashion TV. В неделя в live епизода ще коментираме промяната със стилисти, гримьори, коафьори, светски гости и публиката в студиото.

Предизвикваме те на “Моден дуел” със самия теб!
Запиши се на кастинг на: casting@codefashion.bg 

Евгения Борисова е български дизайнер и се занимава професионално с мода вече 12 години.
Притежава професионални дипломи за Десенатор или художествено оформление на тъкани и текстилни площи, Грим и козметика и Моден дизайн.
Носител е на редица награди в областта на модата - "Най-добър чуждестранен дизайнер" в Москва, "Най-добър дизайнер висша мода" на Code Fashion Awards и "Най-добър дизайнер на годината".

Често получава въпроси като:
Кой цвят ми отива?
Каква чанта и обувки да избера?
Какви бижута да сложа?
Тази дреха стои ли ми добре?

Именно затова създава риалити проекта "Моден дуел" - предаването, в което ще говори за стила, модата, цветовете и тяхното съчетаване,
етикета, фигурата и възрастта, храненето, козметични и естетични корекции и процедури, денталното здраве и най-вече за понятието красота.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !