Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принцеса Беатрис поръчала рокля в последния момент

отпечатай новината

28.07.2020 09:52 | Видян 2030 пъти

Принцеса Беатрис поръчала рокля в последния момент

Принцеса Беатрис поръчала ушиването на сватбената си рокля в последния момент. Според някои британски медии, внучката на Елизабет Втора първоначално имала друга идея, но предвид това, че не разполагала с достатъчно време, решила да преработи тоалета на кралицата.

„Беше трогателно и за двете. Беатрис имаше други планове, но когато реши, че сватбата ще е в тесен кръг, тя предпочете да се венчае в съвсем различен стил“, споделя източник на списание People.

Преди пандемията да промени плановете на бъдещата булка, тя и половинката ѝ смятали да вдигнат грандиозно празненство след бракосъчетанието. След като разбрали, че това няма как да стане, идеята за винтидж рокля била по-приемлива.

Според приятелка на принцеса Беатрис, тя трогнала изключително много баба си, като я помолила да вземе и преправи тоалета ѝ. Това обаче създало допълнителни нерви, защото гардеробиерката на Елизабет Втора трябвало спешно да открие дизайнер, който да прекрои роклята, създадена от Норман Хартнел през 60-те години.

Заради коронавируса, настоящата г-жа Моци е първата кралска особа, която носи рециклиран тоалет на своето бракосъчетание. И за да бъде задоволството на баба ѝ пълно, на главата си тя бе с нейната сватбена тиара.

Междувременно стана ясно, че Беатрис е решила да си сложи стари официални обувки за големия ден. Тя предпочела удобството и избрала чифт, с който е ходила на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци трябваше да се венчаят през май, но заради разпространението на коронавируса решиха да отложат всичко. След това обаче двамата сметнали, че няма какво повече да чакат и изненадали родителите си с плановете за малка церемония.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !