Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган Маркъл: Отказах се от целия си живот заради Хари

отпечатай новината

28.07.2020 12:10 | Видян 1494 пъти

Меган Маркъл: Отказах се от целия си живот заради Хари

След като принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство, мнозина сметнаха, че бившата актриса е инициаторът на всичко. На няколко пъти внукът на кралица Елизабет II твърдеше, че решението е било негово, но никой не му вярваше и обидите към Меган се засилваха.

Тя беше подложена на критики, които дори бяха насочени и към начина, по който отглежда сина си Арчи. Маркъл беше наричана „некомпетентна“ и „жена, която използва детето си за привличане на вниманието“, но сега се оказва, че всичко това е било напълно невярно.

В нова книга, озаглавена „Finding Freedom“, се казва, че именно Хари е искал семейството му да напусне кралския двор и да се премести в Америка. Изданието е написано от кралските репортери Омид Скобие и Каролин Дюранд, които казват, че много малко хора са знаели колко много е жертвала Меган, за да влезе в семейството на кралица Елизабет II.

Част от книгата беше публикувана в The Times и там се казва, че Меган просто е вдъхнала кураж на Хари, който от дълго време е искал да се махне от Великобритания. „Дълбоко в себе си той винаги е искал да напусне. Винаги е изпитвал трудности в този свят. Меган просто отвори вратата“.

Всъщност, Маркъл е правила всичко възможно, за да се впише във фамилията и често е споделяла с приятелите си за усилията, които полага. Според книгата, актрисата е признала през март, че се е отказала от целия си живот заради кралското семейство. „Бях склонна да направя каквото ми кажат. Но ето какво се случи. Много е тъжно“.

Меган е била съкрушена и от факта, че Хари е бил лишен от почетните си военни назначения при официалното напускане на двойката. Тя казва на приятелите си, че всичко това е било напълно излишно и общността от военни ветерани е означавала много за съпруга ѝ. Според източници, Хари все още не е приел това решение.

Въпреки че не му е било лесно, внукът на кралица Елизабет II е почувствал, че напускането на кралското семейство е най-правилният път за него, Меган и Арчи. „Той е разкъсан. Обича кралицата, но съпругата му е разстроена“, казва източник в книгата. Той добавя, че Арчи е основният приоритет на Хари и той ще направи всичко възможно синът му да се чувства добре.  

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !