Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принцеса Беатрис и Едуардо Моци на меден месец във Франция

отпечатай новината

28.07.2020 13:48 | Видян 1509 пъти

Принцеса Беатрис и Едуардо Моци на меден месец във Франция

Принцеса Беатрис и съпругът ѝ Едуардо Моци заминаха на меден месец във Франция.

Според списание People младоженците се наслаждават на ваканцията си, след като се ожениха тайно на 17 юли в замъка Уиндзор. Изданието допълва, че това ще е само началото на почивката, тъй като двойката планира още по-дълга почивка някъде другаде.

„Те са на кратък меден месец във Франция. Планират по-дълга и по-луксозна ваканция през август“, казва източник. Принцеса Беатрис и Едуардо изненадаха света, когато съобщиха, че вече официално са семейство. По-рано през месеца те направиха тайна сватбена церемония, на която са присъствали само 20 гости, сред които кралица Елизабет II, принц Филип и родителите на булката – принц Андрю и Сара, херцогинята на Йорк.

След това е последвало малко празненство, на което са били поканени още няколко души. Всички те вечеряли, танцували и са се забавлявали под специално направена тента, която е била декорирана с цветя.

Пандемията от коронавирус на няколко пъти променяше сватбените планове на двойката и именно затова церемонията се състоя в тесен кръг. Сега принцеса Беатрис и Едуардо Моци може спокойно да се насладят на ваканцията си, спазвайки всички препоръки на СЗО, за да се предпазят от заразата.

Източник: tialoto






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !