Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бруклин Бекъм показа още снимки от годежа

отпечатай новината

30.07.2020 10:25 | Видян 1591 пъти

Бруклин Бекъм показа още снимки от годежа

Нови снимки от годежа показа Бруклин Бекъм. Младият фотограф сподели в Instagram няколко кадъра, от които се вижда, че той е паднал на колене, за да поиска ръката на Никола Пелц.

От своя страна бъдещата булка също сподели най-вълнуващите моменти от предложението в социалната мрежа. На една от снимките тя прегръща 78-годишния си баща Нелсън Пелц, който току-що се е съгласил тя да се врече във вечна вярност.

„Не мога да си представя живота си без теб, бейби. Караш ме да се чувствам толкова специален и да се усмихвам през цялото време“, написа най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм, като обеща винаги да бъде до своята избраница.

„Бруклин, ти си моят свят“, написа Никола в своя профил, а нейният годеник ѝ отговори„Обичам те толкова много, бейби, xxxx“.

Младата двойка планира две сватбени церемонии. Едната ще е по еврейските традиции, тъй като семейството на Никола Пелц много държи на това.

Вече са ясни и първите гости в списъка за сватбата – Хари и съпругата му Меган Маркъл, които са близки приятели на родителите на младоженеца. Друга известна личност, която със сигурност ще присъства на бракосъчетанието, това е Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !