Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на първа почивка след изолацията

отпечатай новината

04.08.2020 15:53 | Видян 1479 пъти

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на първа почивка след изолацията

Те са кралски особи и независимо от пандемията, трябва да спазват ангажиментите си. Те прекараха повече от два месеца в изолация, но вече са отново сред хората. Принц Уилям и Кейт Мидълтън, които имат доста натоварена програма това лято, намериха време за малко почивка. Това пишат британските медии.  

Според източник на Mirror, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са заминали с децата за английския остров Треско. Двамата са били забелязани там в четвъртък.

„Уилям и Кейт караха колелата си, смеейки се. Изглеждаха толкова щастливи, наслаждавайки се на времето“, казва човекът, който минал покрай тях и кралската двойка дори го поздравила.

Внукът на Елизабет Втора е избрал да си почива в Европа, тъй като не желае да бъде поставен под карантина, а и се притеснява за семейството си заради коронавируса.

Според британците, изборът на принц Уилям и съпругата му е знак, че те искат да подкрепят родния туризъм.

Последният ангажимент на херцога на Кеймбридж бе преди ден. Тогава той се среща с фенове на „Арсенал“ – отборът, който спечели купата на футболната асоциация на Англия. Предполага се, че той е оставил на острова съпругата и децата си Джордж, Шарлот и Луи, за да отиде със самолет до Лондон и да се върне обратно при тях.

Островите Сили бяха предпочитано място за ваканция на покойната принцеса Даяна и бившия ѝ съпруг принц Чарлз. Като малки Хари и Уилям често са прекарвали летата си там.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !