Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

С какви подаръци радва племенниците си Принц Хари?

отпечатай новината

03.08.2020 16:06 | Видян 1323 пъти

С какви подаръци радва племенниците си Принц Хари?

Въпреки факта че принц Уилям и Кейт Мидълтън живеят от едната страна на океана, а принц Хари и Меган Маркъл от другата, те не забравят да поздравят децата им за рождените им дни. Не е тайна, че херцогът и херцогинята на Съсекс обичат децата. И колкото и да са трудни отношенията им с членовете на кралското семейство, това не се отнася за най-малките наследници.
 
В новата книга на Омид Скоби и Каролин Дюран „В търсене на свобода“, която още преди официалната ѝ публикация успя да вдигне много шум, разказва за връзката между принц Хари и Меган Маркъл с техните племенници.

И така, като подарък за един от рождените дни на принц Джордж, Хари му подарил детски електрически автомобил за оф роуд, тъй като най-големият син на херцозите на Кеймбридж обича колите. Той е особено очарован от големите машини и трактори. А влюбеният чичо подарил на принцеса Шарлот триколка, която тя много обичала да кара като по-малка.

Меган и Хари имат особено силни чувства и към най-малкия син на Кейт и Уилям – принц Луи, който наскоро навърши 2 години. Факт е, че той на практика е почти на същата възраст като тяхното дете Арчи. Херцозите на Съсекс искрено се надяват, че братовчедите  ще се сприятеляват, пораствайки още малко.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !