Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Хари с таен акаунт в Instagram

отпечатай новината

30.07.2020 09:42 | Видян 1246 пъти

Принц Хари с таен акаунт в Instagram

Принц Хари е имал таен Instagram. Това разкриват кралските биографи Каролин Дъранд и Омид Скоби в своята книга „Да откриеш свободата“. Доскоро той е бил активен, но след като британските медии разпространяват как се казва, вече е изтрит.

Потребителското име на внука на Елизабет Втора е свързано с псевдонима му във Facebook – Spike Wells, както и името на любимия му диджей – Deadmau5. Оттам се получава @SpikeyMau5. Той е бил създаден още докато принцът е бил ерген.

Според авторите на изданието, от което Хари и Меган се разграничиха още преди да е пуснато в продажба, Меган започва да следва въпросния профил малко след първата ѝ среща със сина на принц Чарлз и принцеса Даяна.

В книгата пише още, че под влияние на емоциите от срещата си с Хари, тя е споделила снимка със сърце, към която е поставила надписа „Lovehearts in #London“.

Преди няколко години британски медии писаха, че Хари има таен профил в социалната мрежа, който е създаден още през 2008-а. По последни данни той е бил използван някъде до 2012 г., но явно по-късно е бил активиран отново.

Като представител на британското кралско семейство, принц Хари няма право да ползва свой личен профил в Instagram. Допреди да се откаже от своите титла и привилегии, неговите сътрудници управляваха един общ профил на него и съпругата му. Там обаче те присъстваха чисто заради официалните си ангажименти.

Междувременно интересът на британците към книгата за Хари и Меган, която ги представя като „разрушителни сили“ за монархията, е изключително голям.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !