Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Моника Белучи и Венсан Касел подкрепиха дъщеря си

отпечатай новината

13.08.2020 15:35 | Видян 2547 пъти

Моника Белучи и Венсан Касел подкрепиха дъщеря си

Дева Касел получи огромна подкрепа от родителите си Венсан Касел и Моника Белучи по време на снимките на новата кампания на Dolce&Gabbana.

Красивото лице на момичето се хареса много на марката, която реши да го превърне в своя муза. Дъщерята на звездите беше избрана за лице на Dolce&Gabbana още през февруари, когато тя стана лице на новия аромат Shine. Снимките на Дева веднага се превърнаха в хит в социалните мрежи, а сега се появиха и кадри от новата рекламна кампания на гиганта.

От фотосите се вижда, че Венсан дава няколко ценни съвета на Дева, които най-вероятно е научил от дългогодишната си връзка с Моника Белучи. На друга снимка пък се забелязва и самият супермодел, който със сигурност е следял с внимание нивото на заснемане и позите на дъщеря си.

Новата фотосесия е преминала при засилени мерки за сигурност заради пандемията от коронавирус. Фотографите, стилистите и гримьорите носят маски, а на снимачната площадка не са допускани хора, които не са пряко свързани с работата. Дева носи прекрасна рокля в цвят пепел от рози, а местоположението е езерото Комо в Италия.

Въпреки че Моника Белучи и Венсан Касел се разделиха през 2013 година, това не им пречи да бъдат заедно, за да подкрепят дъщеря си. Dolce&Gabbana споделиха първи клипове от колаборацията си с Дева още през февруари. Още тогава се забеляза, че тя прилича ужасно много на майка си и най-вероятно ще тръгне по нейните стъпки.

Изтопчник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !