Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принцеса Ан отпразнува 70-ата си годишнина със стилна фотосесия

отпечатай новината

18.08.2020 11:14 | Видян 1662 пъти

Принцеса Ан отпразнува 70-ата си годишнина със стилна фотосесия

Преди Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, принцеса Ан се славеше като модната икона на кралското семейство.

Сега, въпреки че херцогини влязоха в двореца, дъщерята на кралица Елизабет II все още е стилна като преди. В събота, 15 август, Ан отбеляза своя 70-и рожден ден със стилна фотосесия , която беше споделена в социалните профили на кралското семейство.

Снимките са заснети от любимия ѝ фотограф – Джон Суонел, който е само с 3 години по-възрастен от принцесата. Мястото на фотосесията е домът ѝ в Глостършир, а всичко се е случило през февруари преди началото на пандемията от коронавирус.

Чрез снимките единствената дъщеря на кралица Елизабет II си спомня за бляскавите години от миналото. Принцеса Ан е облечена с няколко различни тоалета, включително брокатена рокля в изумруденозелено и бяла дълга рокля с дантелена подплата. На третия фотос Ан позира в малко по-ежедневно облекло, носейки червено поло под карирана риза и чифт свободни панталони.

Кралица Елизабет отбеляза рождения ден на дъщеря си, публикувайки една от снимките в профила на кралското семейство в Instagram. Тя благодари на феновете за пожеланията и добрите думи. Принц Чарлз и Камила също поздравиха принцесата, показвайки няколко фотоса от минали години.

Зетят на Ан – Майк Тиндал, който е женен за дъщеря ѝ Зара, сподели, че плановете за юбилея са се провалили заради пандемията. „Имахме план да бъдем в Шотландия, но заради карантината на Абърдийн, мисля, че всичко ще се промени“, каза той в предаването „The One Show“. Тиндал допълни, че със сигурност празненство ще има, но то ще бъде в тесен семеен кръг.

Навръх 70-ия си рожден ден принцеса Ан получи и ново звание от кралската армия. Тя ще поеме ролята на генерал и въздушен началник маршал, което я привежда в съответствие с ранга ѝ в Кралския флот.

Видео можете да гледате тук !

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !