Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Джоли се мести с децата в Лондон?

отпечатай новината

18.08.2020 13:45 | Видян 1389 пъти

Джоли се мести с децата в Лондон?

Анджелина Джоли и Брад Пит прекарват доста време заедно след развода. Двамата отглеждат заедно децата си, но ето че 45-годишната актриса е решила да замине с тях във Великобритания.

Преди време тя и 56-годишният Пит прекарваха доста време в страната, защото често взимаха участие във филми, които се снимаха именно там. При продължителни командировки те са взимали със себе си и наследниците си.

Сега според източник на The Mirror актрисата възнамерява да заживее с децата в Ричмънд – на югозапад от столицата. „Тя смята, че това е идеалното място за нея и децата. Там може да се получи добро образование, а и културно развитие“, отбелязват близки до звездата пред изданието.

Според източника, Анджелина вече е изучила логистиката в района и се е интересувала как ще се живее там след като се премахне режимът на самоизолация. „Съвсем скоро Джоли ще премине към следния сценарий. Тя и някои от децата ще живеят в Лондон, докато другите прекарват време в Лос Анджелис с Брад Пит. После ще се сменят“.

Самата актриса няколко пъти в интервю е признавала, че няма нищо против да живее извън САЩ. „Харесва ми да излизам от зоната си на комфорт. Искам децата ми да опознават света не само от книгите, но и на практика“, казала звездата.

В момента в съда Джоли и Пит решават въпроса за попечителството над наследниците им. Появи се и информация, че актрисата иска да лиши бившия си съпруг от възможността да възпитава децата.


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !