Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Хари и Меган се прибират в Лондон след пандемията

отпечатай новината

21.08.2020 15:36 | Видян 2409 пъти

Принц Хари и Меган се прибират в Лондон след пандемията

Херцогът и херцогинята на Съсекс са решени да посетят отново Обединеното кралство, когато забраните за полет бъдат премахнати на фона на пандемията на коронавирус.

Принц Хари и Меган Маркъл планират да се върнат в Лондон както по лични, така и по работни въпроси. От другата страна на океана те имат благотворителни проекти и организации под патронажа си.

„Хари и Меган дадоха да се разбере, че работата им в Обединеното кралство, включително и кралското им покровителство, ще продължи“, каза Обид Скоби, съавтор на бестселъра „Намиране на свобода“ пред Royal Central. "Въпреки че те ще бъдат установени в САЩ, мисля, че след като ограниченията за пътуване бъдат облекчени, те ще пътуват и ще отлетят обратно за Обединеното кралство както за лични, така и за работни цели."

Преди повече от месец херцозите се преместиха в знаменития град Монтесито, близо до Санта Барбара, където закупиха луксозен дом за 14,65 милиона долара. Те пазят бъдещите си планове в тайна, но близки до тях хора отбелязват, че двойката възнамерява да остане в САЩ дълго време. Хари и Меган са регистрирали ново благотворително дружество Archewell и се носи слух, че работят по секретен проект в Холивуд.
 
Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !