Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Защо Меган Маркъл и принц Хари напуснаха Ел Ей?

отпечатай новината

19.08.2020 14:11 | Видян 1457 пъти

Защо Меган Маркъл и принц Хари напуснаха Ел Ей?

Херцогът и херцогинята на Съсекс се заселиха в звездното градче Монтесито в окръг Санта Барбара, където живеят Опра Уинфри, Елън Дедженеръс, Гуинет Полтроу, Джордж Лукас и други известни личности. Луксозната резиденция на двойката, закупена за 15 милиона долара, е на час път с кола от Лос Анджелис, където принц Хари и Меган Маркъл живееха, след като се преместиха в САЩ.

Феновете на съпрузите бяха сигурни, че ще останат завинаги в „Града на ангелите“, но Хари и Меган все пак се отказаха от тази идея.

„Меган посети Монтесито като тийнейджър и се влюби в живописните пейзажи и зашеметяващата архитектура“, казва източник пред Us Weekly. „Тя и Хари винаги са мислили да се преместят там, но преди всичко искаха да дадат шанс на Лос Анджелис. За съжаление Хари  изобщо не харесваше града – заради пандемията моментът беше крайно неподходящ и също така им липсваше уединение“.

Сега те ще бъдат далеч от „тълпите, папараците и туристите“, но ще могат бързо да стигнат до Лос Анджелис, където имат много незавършени проекти.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !