Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган не поздрави баща си за 76-тата му годишнина

отпечатай новината

04.08.2020 14:28 | Видян 1329 пъти

Меган не поздрави баща си за 76-тата му годишнина

Не е тайна, че отношенията между Меган Маркъл и баща ѝ Томас са силно обтегнати. Господин Маркъл не пропуска възможност да критикува дъщеря си, а 38-годишната херцогиня на Съсекс му отвърна с липса на всякакво внимание.

Така на сватбата тя бе съпроводена от бащата на младоженеца – принц Чарлз, а не от собствения си родител. В многобройни интервюта Томас Маркъл пък разказа, че е пращал писма до нея, но така и тя не е приемала подадената ръка. Стигна се дотам, че той се съгласи да свидетелства срещу нея в съда.

Херцогинята отчаяно се опитала да поправи отношенията с баща си, като му написала лично писмо, което по-късно бе публикувано в медиите без нейно знание. Маркъл не можа да преживее следващия удар и спря да общува с Томас.

Сега изданието Mirror съобщава, че съпругата на принц Хари дори не поздравила баща си за рождения му ден. В средата на юли той навърши 76 години. Братът на Меган - Томас Маркъл-младши – потвърди, че също не е чул обаждането от херцогинята във важния ден.

„Той се радва на пенсионирането си и иска да забрави за Меган завинаги след раздялата. Баща ми най-накрая загуби надежда някога да се събере отново с дъщеря си. Той ще пътува по света, за да излекува раните си“, – каза синът на Томас.

И в книгата „В търсене на свободата“ се говори за трудната връзка между родител и дъщеря, като журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран отделят няколко важни епизода от творбата за това.
Авторите обясниха защо Томас така и не стигна до сватбата на дъщеря си в Лондон и отбелязаха, че съпругата на принц Хари “отхвърлила“ предложението на кралското семейство да помогне на баща си поради нарастващото внимание на пресата.

Публикуваните фрагменти описват не само семейните конфликти между Меган Маркъл и принц Хари, но и началото на тяхната романтична връзка.


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !