Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган умолявала баща си да я заведе до олтара

отпечатай новината

03.08.2020 16:11 | Видян 1251 пъти

Меган умолявала баща си да я заведе до олтара

Когато бившата звезда на „Костюмари“ се омъжи за принц Хари, принц Чарлз я заведе до олтара, а не собствения ѝ баща. Томас Маркъл никога не е преминавал Атлантическия океан. Тази ситуация бележи началото на конфликта му с Меган Маркъл, който прерасна в голям спор с британски таблоиди.

В новата си книга „Намиране на свобода“ кралските експерти Омид Скоби и Каролин Дюран хвърлят светлина върху събитията преди две години. Оказва се, че херцогинята на Съсекс искрено чакала баща си на сватбата си и му изпращала едно след друго съобщения, но всички останали без отговор.

„В навечерието на сватбата тя изпрати на баща си едно последно съобщение“, се казва в биографията, фрагмент от която се появява в британския вестник „Таймс“. – Той не отговори.

Голям удар за Меган се оказало и сътрудничеството на баща ѝ с папараците, които предложили да направят поетапни снимки, за да се подобри репутацията му. Томас е сниман в дома си в мексиканския курортен град Росарито, четейки книга за британската история. Той отрече да участва в изфабрикуваните кадри, но скоро истината излезе наяве.

След скандалното разкритие Маркъл заяви, че е претърпял инсулт поради многото стрес. Той така и не стигна до сватбата на дъщеря си. Меган Маркъл и принц Хари обвиниха таблоидите за всичко, казвайки, че не оставят на Томас никакъв шанс.

Източник от близкия кръг на двойката отбеляза, че Маркъл няма да бъде в светлината на прожекторите и наистина се подготвя за сватбата на дъщеря си, но не издържа на натиска от пресата и се присъедини към играта, в която предварително се оказа губещ.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !