Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бившата на Фицата: Не знам какви сме точно

отпечатай новината

22.08.2020 09:40 | Видян 3384 пъти

Бившата на Фицата: Не знам какви сме точно

"Не сме във връзка с Филип, не сме партньори. Истината е, че не знам какви сме точно в момента. Но между нас няма драма, скандали и болка. Има само огромна любов." Това сподели ексклузивно пред "България Днес" красивата Севинч Ибрахим, заради която популярният актьор Филип Аврамов се разведе с жена си - актрисата Милена Спиридонова.

"Истината е, че той е изключително ангажиран с "Аврамов дом", който ще отвори на рождения си ден - 9 септември - строи къщата, снима филми, аз от своя страна съм с дъщеря ни и се отдалечихме. Почнахме да прекарваме повече време сами, отколкото заедно. Но никога не сме се карали, не сме имали скандали и дори не сме говорили на тази тема", уточни още Севинч.

"И двамата достатъчно сме преживяли и в личен, и в професионален план, затова не е добре да си създаваме допълнителни проблеми, просто се радваме на хубавите моменти и това е", сподели Ибрахимова. Колкото до това, че Филип Аврамов се е върнал при жена си, певицата сподели: "Дори и да е така, аз винаги ще уважа неговия личен избор. Любовта ни е прекалено голяма, за да изисквам присъствието му до мен постоянно, а не е и нужно", категорична е Севинч.

Красивата певица и медицинска сестра от "Пирогов" се появи в живота на Филип Аврамов преди повече от три години. Тогава той за първи път призна пред "България Днес", че е бил честен с бившата си съпруга, влюбен е в Севинч, чака дете от нея и иска да се разведат. "Никога не съм лъгал, разделих се с Милена, тъй като имах чувства към Севинч. Не ми е приятно да съм обект на клюки, най-малкото е обидно за жената до мен и за бившата ми съпруга, и за двете ми деца", лаконичен бе Фицата.

Малко след това се роди и бебето Ана, което вече е на три години. За Севинч Ибрахим в музикалната гилдия говорят като за Майка Тереза. Още като дете тя губи две сестри. Били близначки, едната починала, другата я гледали вкъщи, тъй като имала тежко увреждане. Сестра й отдавна не е сред живите, но заради огромните грижи, които полагат за децата си, Севинч гледа на родителите си като на истински герои.

Освен двете сестри, които губи, тя има по-голям брат, който я запалва по рока. Мести се от Плевен в София и си казва: "Искам Бог да ме заведе там, където ще съм полезна". Озовава се пред "Пирогов". Влиза и пита за работа. Вземат я като санитарка. Вече завършила специалност, тя става медицинска сестра в детското отделение на болницата. Когато децата отварят очи след операции, често виждат първо нея и я наричат "мама". Филип Аврамов се впечатлява не само от външността на певицата, а и от характера й.

"Тя няма нищо общо със себичните и вгледани основно в себе си мои колежки", сподели ни преди време той. Само след дни Севинч отново ще се върне в "Пирогов" след майчинството, готова е и с музикалните си проекти. Помним я от конкурса на Слави Трифонов "Пей с мен", където бе в отбора на Миро. През 2012 г. Миро я взе в отбора си в "Гласът на България", където бе ментор. Младата певица след това избра именно Миро да стане кръстник на малката Ана. "С него ни свързва Бог и любовта към него", обясни тогава Севинч Ибрахим.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !