Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Брад Пит горд с вината си

отпечатай новината

01.09.2020 10:59 | Видян 1291 пъти

Брад Пит горд с вината си

56-годишният актьор Брад Пит се гордее със собствената си марка вина, произведени във Франция.

Актьорът притежава замъка и прилежащите му лозя Miraval заедно с бившата си съпруга Анджелина Джоли от 2012 г. насам. По думите на актьора последният шедьовър на френските лозя от имението му – розово шампанско на име Fleur de Miraval – е „грандиозна“ напитка, с която не можеше да се гордее повече, пише БГНЕС.

Шампанското Fleur de Miraval направи своя дебют през януари, а официалното му представяне в САЩ е на 15 октомври на цена от 390 долара за бутилка.

Пред списание People известният актьор разказа: „За мен шампанското внушава усещане за празник, качество, престиж и лукс. Но розовото шампанско все още е относително неизвестно. Насърчен от успешното развтие на Мiraval, решихме да се съсредоточим в създаването на шампанско с розов цвят”.

Шампанското е създадено по уникалния метод „saignée“, който е забулен в тайна, а усъвършенстването му е отнело пет години. „Резултатът е впечатляващ и съм много горд от него”, допълни Пит.

Първото издание на Fleur de Miraval ще бъде ограничено до само 20 000 бутилки. По думите на актьора, обаче, производството на вино в имението му не е само еднократна стъпка, а дългосрочен ангажимент. “Miraval е прекрасно, изключително имение, в което се влюбих и в което продължавам да инвестирам, за да го превърна в едно от най-добрите имения във френския Прованс. За виното си партнирах със семейство Перин. Те са винопроизводители от пет поколения. Заедно сме в това в дългосрочен план”.

Звездата от “Имало едно време в Холивуд” и бившата му съпруга Анджелина Джоли намериха имота през 2008 г. и финализираха покупката му през 2012 г.

Въпреки че раздялата им през 2016 г. подхрани спекулациите, че те ще продадат имението и винарната с обща площ от близо 5 хиляди декара, двойката реши да не продава имението, а да го разглежда като “инвестиция за децата си”.

Източник: Монитор

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !