Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Коронавирусът възпрепядства Тексаско клане у нас

отпечатай новината

02.09.2020 11:38 | Видян 1393 пъти

Коронавирусът възпрепядства Тексаско клане у нас

Снимките на хоръра „Тексаско клане“, чийто сет е разпънат на български терен, получиха забавяне. Причината – един от сценаристите се е оказал заразен с коронавирус, научи „Монитор“ от близки до продукцията.

Процесът обаче не е спрян напълно, защото само седмица след като щракна клапата у нас, режисьорите бяха изгонени. Както „Монитор“ първо писа, братята Анди и Райън Тохил са започнали работа по проекта, но са били уволнени от продуцентите от Legendary заради творчески различия. Мястото им на режисьорския стол зае Дейвид Блу Гарсия, който се зае с начинанието да презаснеме всички готови сцени.

Междувременно в списъка с актьори на „Тексаско клане“ се появиха две нови имена. Едното от тях е на Джон Уест-джуниър, познат на зрителите с участието си в проекти като „Лоши момчета завинаги“ и „Империя“.

Към каста се присъединява и ирландската актриса и режисьорка Оуен Фоере, която се подвизава най-често на театралната сцена.

Припомняме, че една от главните роли в продължението на култовата лента е поверена на ирландския актьор Мо Дънфорд, добил световна популярност с участието си в хитовия сериал „Викингите“. Звездата не пропусна да похвали красотите на София в социалните мрежи, като намери време да отскочи и до Боянския водопад. Другите основни попълнения в състава са младата кинонадежда Елзи Фишър („Осми клас“), Сара Яркин (Нappy Death Day 2U) и Джейкъм Латимор („Лабиринтът“).

Сюжетът на новата част от франчайза „Тексаско клане“ ще се върти около 25-годишната Мелъди, която тръгва на бизнес пътуване към Тексас и взима със себе си малката си сестричка Дрийма, която е прикована в инвалидна количка

Двете са нападнати от 60-годишен маниак.

Предвиденият бюджет е 20 милиона долара.

Междувременно с пълни сили тече и снимачният процес на Till Death, който доведе у нас холивудската красавица Меган Фокс и колегите й Калън Мълви („300: Възходът на една империя“), Джак Рот („Медичите“), Иойн Макен („Мерлин“) и Амел Амийн ("Може и да те съсипя“).

Източник: Монитор


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !