Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Сериалът Ние сме каквито сме с премиера

отпечатай новината

02.09.2020 13:41 | Видян 1182 пъти

 Сериалът Ние сме каквито сме с премиера

Номинираният за Оскар Лука Гуаданино привнася своя уникален кинематографичен стил за първи път в света на сериалите с „Ние сме каквито сме“. Първият от общо осемте епизода е с премиера на 15 септември в HBO GO и от 22:00 часа по HBO. Историята за две американски деца, живеещи във военна база в Италия, изследва приятелството, първата любов и осъзнаването на идентичността и потапя публиката в бурните вълнения и терзания да бъдеш тийнейджър - история, която може да се случи навсякъде по света.

Лука Гуаданино е режисьор, сценарист и продуцент, известен със своя визуално притеглящ стил и въздействащите си психологически портрети. Името му е световно познато с номинираните за Оскар, Златен глобус и BAFTA „Аз съм любовта“ и „Голямото плискане“, 2015, както и номинираният за Оскар и BAFTA боксофис хит от 2017 -„Призови ме с твоето име“ и мистичния „Суспирия“ от 2018.

Актьорският състав в „Ние сме каквито сме“ включва: Клои Севини, Джак Дилън Грейзър (То, Шазам), Алис Брага (Аз съм легенда), Франческа Скорсезе (От другата страна), рапъра КидКъди (Западен свят), както и Джордан Кристин Сиймон, която прави дебют.

Джак Дилън Грейзър е Фрейзър – срамежливо и интровертночетиринадесетгодишно момче, което идва от Ню Йорк във военната база във Вѐнето заедно с майките си Сара (КлоиСевини) и Маги (Алис Брага), които служат в американската армия. Джордан Кристин Сиймон е привидно смелата и уверена Кейтлин, която от няколко години живее със семейството си вбазата и вече свободно говори италиански.

В сравнение с по-големия си брат Дани, Кейтлин има по-близката връзка с баща им Ричард (Кид Къди) и не общува добре с майка си Джени.Кейтлин е спойката в група от приятели - Бритни (Франческа Скорсезе) - откровено, остроумно, сексуално търсещо момиче, веселият и добронамерен Крейг (Кори Найт) - войник вдвайсетте си години, по-малкият му брат Сам (Бен Тейлър), който е гаджето на Кейтлин и италианците Енрико Валентина.

Сериалът е копродукция на HBO и Sky, а изпълнителен продуцент, сценарист и режисьор е самият Лука Гуаданино. Изпълнителни продуценти са Лоренцо Миели от The Apartmentи Марио Джанани от Wildside, и двете компании на Fremantle, заедно със Small Forward и компанията на Гуаданино.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !