Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Откриха труп на жена в близост до резиденцията на принц Уилям и Кейт

отпечатай новината

11.09.2020 13:55 | Видян 3051 пъти

Откриха труп на жена в близост до резиденцията на принц Уилям и Кейт

Жена почина при къщата на Кейт Мидълтън и принц Уилям при мистериозни обстоятелства

На територията на двореца Кенсингтън, в който от много години живеят херцогът и херцогинята на Кеймбридж, е открито тялото на жена. Полицията го изнесла от Round Pond в градините Кенсингтън сутринта на 29 август.

В официалното изявление се казва, че обстоятелствата на смъртта в същия ден не могат да бъдат установени и допълнителни подробности ще се появят едва след аутопсията.

Първоначално полицията предположи, че тялото принадлежи на изчезналата художничка Енделион Лизет Грийн и погрешно се свърза със семейството ѝ. Братът на момичето скоро обяви, че е намерена „в безопасност“. Самоличността на починалата все още не е установена, предава OK Magazine.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не са били у дома в този ден. Заедно с децата си – 7-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи – двойката посети Балморал, шотландската резиденция на кралица Елизабет. Принцеса Юджини също живее в двореца Кенсингтън със съпруга си Джак Бруксбанк, но местоположението им на този ден е неизвестно.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !