Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Новото гадже на Пит се заяде с Анджелина

отпечатай новината

17.09.2020 15:45 | Видян 3289 пъти

Новото гадже на Пит се заяде с Анджелина

Новото гадже на Брад Пит – моделът Никол Потуралски, написа следното послание в социалните мрежи: „Щастливите хора не мразят!“.

Очевидно 27-годишната приятелка на холивудския актьор прави намек на Анджелина на фона на твърденията, че напрежението между нея и Пит ескалира.

Зашеметяващата Никол сподели този загадъчен цитат в профила си в Instagram във вторник вечерта.

Това се случва, след като миналата седмица се появиха слуховете, че отношенията между 56-годишния Брад и 45-годишната Анджелина са обтегнати до краен предел и двамата дори вече са спрели да посещават семейна терапия.

Никол Потуралски има 210 хиляди последователи в Instagram като славата ѝ в социалните мрежи от ден на ден нараства все повече и повече.

Смята се, че красавицата излиза с Пит от началото на годината. Двамата се появиха заедно за първи път на шоу на Кание Уест в Холивуд през ноември 2019 г.

Никол е омъжена за ресторантьора Роланд Мери, от когото има и син. Бизнесът на г-н Мери е ситуиран в Берлин. Твърди се, че бракът на красавицата и 68-годишния й съпруг е „ отворен“ и той нямал нищо против близките й отношения с Брад.

Към момента Никол има договор с модната агенция Next Management. За връзката ѝ с холивудския актьор се заговори миналия месец, когато двамата бяха забелязани да пристигат в южната част на Франция с частен самолет. Двойката посети замъка Миравал, където Пит и Джоли сключиха брак преди 6 години.

Бившата двойка купи имението във френската провинция, включително и лозето към него, през 2011 г. за сумата от 60 милиона долара. Наскоро Брад представи ново скъпо розе, произведено в Миравал.




 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !