Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Гаджето на Брад Пит с горещ кадър в Instagram

отпечатай новината

03.09.2020 15:21 | Видян 1917 пъти

Гаджето на Брад Пит с горещ кадър в Instagram

Никол Португалски се изгуби за кратко от Instagram след разкритията за почивката й с Брад Пит. След завръщането си от Франция, тя качи горещ кадър в социалната мрежа, с който сякаш иска да каже: "Да, вижте ме! Аз съм с него".

27-годишната красавица позира с едната ръка на кръста. Тя е без грим, с леко разрошена коса, но друго нещо в снимката й прави впечатление - не носи сутиен.

Младото гадже на холивудската звезда носи тънко мръснобяло палто с колан на кръста, като под него е гола.

"Всичко е свързано с твоя начин на мислене", пише Португалски към кадъра, под който има доста коментари, свързани с външния й вид.

Много от последователите на Никол сметнаха, че посланието на германския модел може би е свързано с Брад Пит.

Малко преди да се раздели с актьора, с който прекара известно време в Шато Миравал, Португалски е забелязана да го целува в Париж - поредното доказателство, че двамата не са просто приятели.

Подобно на бившия съпруг на Анджелина Джоли, който има шест деца, Никола също е родител. Тя се грижи за своето 7-годишно момче от брака си с 68-годишния милионер Роланд Мери. Макар и двамата да не са вече заедно, те все още не са се развели.

Попитан от медиите за това какво мисли за отношенията между модела и Пит, мъжът на Португалски посочва, че не се притреснява от тяхната връзка и гледа по-филосовски на нея, защото винаги е имал отворен брак.  

„Съпругата ми няма да се разведе с мен. Това е нещо нормално в нашия брак. Няма драма между нас“, коментира той.

Междувременно Анжделина Джоли е изключително притеснена от факта, че бащата на децата й излиза с доста по-млада от него жена. Според близки до нея, тя се притеснява по-скоро за това какъв пример дава той на наследниците си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !