Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Новата на Брад е омъжена с дете

отпечатай новината

01.09.2020 13:21 | Видян 1595 пъти

Новата на Брад е омъжена с дете

Новината за новата приятелка на Брад Пит, която е доста по-млада от него, бързо се разпространи в интернет. Преди дни той и Никол Потуралски бяха забелязани да отиват в лятната резиденция Шато Миравал, медиите "гръмнаха" за връзката им. Няколко дни по-късно, след като двамата са си отпочинали хубаво в южната част на Франция, актьорът е забелязан да напуска Париж.

Aктьорът е носел розова шапка, която много прилича на тази, с която красавицата, с която го уловиха, носи на една от последните си снимки в Instagram.

Според фенове, 27-годишният модел има същите черти като Анджелина Джоли и най-вероятно той вижда в нея по-младо копие на бившата си съпруга.

По информация на световните медии, холивудската звезда и Потуралски излизат от близо девет месеца, но искали да опазят колкото се може повече връзката си в тайна. Най-вероятно заради интереса към тях, Пит е решил да пътува сам и дори не изпратил новата си изгора на летището.

"Двамата се запознаха чрез общи познати, но когато започнаха да излизат заедно не казаха на никого. Дори някои от най-тесния им кръг приятели разбират за връзката им едва сега. Брат беше много дискретен, защото не искаше да развали добрите си отношения с Анджелина, като истински я убеждаваше, че може да се справи със съвместното попечителство над шестте им деца", съобщава източник на "Entertainment Tonight".

Предполага се, че романсът между Брад и Никол започва още през ноември миналата година. След като за пореден път го питат за това дали излиза с някой, той отговаря шеговито пред "Nеw Yоrk Timеs":

"Нe знaм тoчнo c кoлкo жeни ce твърди, чe cъм имaл oтнoшeния прeз пocлeднитe двe-три гoдини, нo тoвa e лъжa".

И докато Брад Пит отдавна е разведен и нищо не го спира да има нова любов, за красавицата се знае, че е разделена със съпруга си, но по документи все още се води омъжена. Тя има и 7-годишен син, с който живее в Бевърли Хилс.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !