Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Онур и Шехерезада пред раздяла

отпечатай новината

23.05.2009 09:00 | Видян 20370 пъти | Гласували 6

Онур и Шехерезада пред раздяла

Най-рейтинговият сериал 1001 нощи се завърна преди 2 дни. Както СЛАВА вече писа, дългоочакваният трети сезон се излъчва всеки делничен ден в далеч по-удобно време – 16:30 часа.

Драматични мигове, напрежение, щастливи моменти, неочаквани обрати ще се случат в последните 24 епизода. Ревността заплашва да убие красивата любов между Онур и Шехерезада. Както винаги той е чаровен и завладяващ, благодарение на неповторимото излъчване на Халит Ергенч. Но като типичен турчин, го избива на болезнена ревност. Той е властен и се опитва да подчинява, без да си дава сметка, че ще отблъсне Шехерезада. Тя не смята да се промени. Още в предишните серии ясно му заявява: «Това съм аз и друга няма да бъда». Но за него да обичаш, означава да притежаваш. В новия сезон отношенията между  героите в 1001 нощи са изправени пред сериозни изпитания. Чуждата завист застрашава да унищожи новооткритото щастие на младата жена. Тъмни сенки от миналото преследват Керем и оказват своето влияние върху съдбата на всички негови близки. Стари грехове помрачават мечтите на Фюсун и Али Кемал.

Към 1001 нощи има и не по-малко хитов саундтрак с песни на известни турски изпълнители. СЛАВА откри преводите на някои от тях. Може да използвате текстовете като послание към важен за вас човек.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !