Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Принц Хари в Ню Йорк на поло и шампанско

отпечатай новината

01.06.2009 09:00 | Видян 3423 пъти

Принц Хари в Ню Йорк на поло и шампанско

Британският принц Хари завърши първото си посещение в Ню Йорк с победа в благотворителен мач по поло, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

24-годишният принц представи нов сериозен образ по време на двудневната си визита в многомилионният град, започвайки първото си официално посещение зад граница с отдаване на почит на "Кота нула", мястото на атентатите от 11 септември 2001 г. Представителят на британското кралско семейство все пак се завърна и към дните на блясък в изпълнена със звезди игра на Губернаторския остров на река Хъдзън, на фона на небостъргачите на Манхатън. Яздейки кафяво пони, наречено Серена, той помогна на отбора си да победи с 6:5 пред възторжената публика. Гости на токчета и знаменитости със слънчеви очила, костюми, тесни дрехи и широкополи шапки, пийваха шампанско "Veuve Clicquot", спонсор на събитието, наблюдавайки го от бели павилиони.

От другата страна на хълма ентусиазираната публика лежеше на тревата, припичайки се на слънце. Аржентинският модел и професионален играч на поло Начо Фигуерас, капитан на губещия отбор, определи принца като "добър играч".

След мача принц Хари бе окъпан с шампанско. На червенокосия принц му се носи лоша слава за среднощните му забавления и чести PR гафове, но е възприеман като един от най-желаните ергени в света.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !