Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Музикантите от N.O.H.A. правят сингъл с български инструменти

отпечатай новината

28.07.2009 16:00 | Видян 3398 пъти

Музикантите от N.O.H.A. правят сингъл с български инструменти

На 29 юли във Варна в Двореца на културата и спорта ще се състои първият концерт на N.O.H.A. от лятното турне на групата по българското Черноморие. Часове преди срещата си с българските фенове на пресконференция в хотел Модус (Варна), музикантите споделиха, че още помнят първия си концерт в страната и определят българската публика като „уникална”. „Феновете тук не могат да бъдат сравнени нито с испанската, нито с чешката или която и да е друга публика. Българите са по-отворени и познават парчетата ни по-добре, те знаят наизуст всичките ни хитове, не само прочутото “Tu Café”, сподели саксофонистът Филип Ноха.

След първото си посещение в страната в края на миналата година N.O.H.A. се влюбиха в българската публика и обещаха да се завърнат. По време на лятното си турне у нас групата ще представи за първи път парчета от дългоочаквания си нов албум, който се очаква да излезе на пазара в края на 2009 г.

Българският съпорт на Teren&N.O.H.A.onTour ще е в ръцете на Dj Phoenix и устата на Skiller – най-известния бийтбоксер у нас. По време на престоя си Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас ще имат възможност да се запознаят и работят и с други музиканти у нас. Ексцентриците от N.O.H.A. заявиха още, че искат да използват традиционни български инструменти в новите си парчета.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !