Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Be Water купи филма за Моди на Деп

отпечатай новината

04.06.2024 11:07 | Видян 341 пъти

Be Water купи филма за Моди на Деп

Режисираният от Джони Деп биографичен филм Моди за италианския художник Амедео Модиляни е сключил сделка за разпространение в Италия, където ще бъде издаден от продуцента/дистрибутора Be Water.

Главното изображение е първи поглед от снимачната площадка на филма, което вече е публикувано.

Моди ще бъде изигран италианеца Рикардо Скамарчо като лошото момче, художник и скулптор, който работи главно във Франция и стана известен с новаторския модерен стил на своите портрети и голи тела. Ал Пачино играе международния колекционер на произведения на изкуството Морис Гангнат. Актьорският състав на Моди включва още Антония Десплат, Стивън Греъм (“Ирландецът”), Бруно Гуери (“Белият лотос”), Райън Макпарланд (“Halo”) и Сали Филипс (трилогията “Бриджит Джоунс”).

Моди се развива в разкъсания от война Париж по време на Първата световна война и в продължение на 72 бурни часа, „които ще се превърнат в повратна точка в живота му, в крайна сметка затвърждавайки репутацията му на артистична легенда“, според предоставеното резюме на филма.

Италианската дистрибуция на Моди се управлява от Be Water в сътрудничество с Maestro Distribution, новата компания, основана от Клаудио Рапино с участието на Ilbe на Андреа Йерволино и RS Prods.

Филмът е продуциран от Barry Navidi Prods. и IN.2 Films с Андреа Йерволино, главен изпълнителен директор на Ilbe Group.

Моди се представлява за международни продажби от Veterans and Range Media Partners за Северна Америка, които също договориха участието на ILBE и Red Sea Film Fund във втората режисьорска изява на Деп.

Be Water Film пусна филма на Франческо Летиери в Неапол „Il segreto di Liberato“ — който се изкачи на върха на италианския боксофис миналата седмица — и, както беше обявено по-рано, ще разпространява състезателното заглавие на Пол Шрадър в Кан „О, Канада“ в Италия в сътрудничество с Medusa.

Предстоящите заглавия, за които Maestro Distribution се грижи за италианските права, включват криминална комедия „Riff Raff“, режисирана от Дито Монтиел, и „Bring Them Down“, написана и режисирана от Крис Андрюс и с участието на Бари Когън.

Източник: Variety

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !