Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Миро Ленин, Настимир и кои други "звезди" отпадат от парламента

отпечатай новината

11.06.2024 16:00 | Видян 1670 пъти

Миро Ленин, Настимир и кои други

Лена Бориславова избута от парламента анонсирания баща на детето си Мирослав Иванов, когото по-преди беше добутала до и.д.шеф на Народното събрание на Републиката. Тя попада сред депутатите в новия парламент, а Ленин, както го наричат поради нея другарите, засега остава извън разпределението на мандатите.

Да, България понася най-тежки жертви. Бащата на нелепите конституционни промени и правосъден министър в последния редовен кабинет Атанас Славов също е "чао". Поради преференции предшественичката му в първото правителство на ППДБ Надежда Йорданова остава депутат. Но другата дама на ДаБГ Антоанета Цонева отпада насред нейния и на боса на движението Иво Прокопиев Разградски край, където водеше листа.

Само благодарение на преференциите до парламента се добират други две "звезди" - ексминистъра на електронното управление и герой на недоразследвани обвинения в натиск за многомилионни поръчки, фаворита на мобилните оператори, отказалия се от собствения си закон срещу незаконните екостикери на червения милионер и стар нов депутат Петър Кънев - Божидар Божанов. Същия, който официално благодари на избирателите на ППДБ, като ги нарече с думите "наивни и доверчиви" - сиреч, глупави. С преференции отново влиза в парламента и Елисавета Белобрадова с всичките си дефицити на елементарни знания, доказани писмено от нея в съответни постове в мрежите.

След всичките си изпълнения и европейското разследване срещу него, отпада и Настимир Ананиев - Нексото, изчисли в offnews Ружа Райчева, чийто баща е шеф на Галъп, т.е. няма защо да се съмняваме в способностите й.

Пламен Валентинов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !