Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Чарлз недоволен от видео разговорите с внуците си. Иска да присъства в животите им

отпечатай новината

12.06.2024 14:37 | Видян 448 пъти

Чарлз недоволен от видео разговорите с внуците си. Иска да присъства в животите им

Кралят се е ангажирал да изгради връзка с децата на принц Хари и да присъства в живота им, пише Mirror.

Монархът, който се лекува от рак от февруари, каза на приятели, че не се задоволява да ги вижда само на видео разговори, след като се срещна с Арчи, на пет, само няколко пъти и двегодишната Лилибет веднъж.

Решението му да увеличи усилията си за по-голямо участие идва, когато може да се разкрие, че е изпратил на Лили „сърдечен подарък и картичка“ на рождения й ден миналата седмица.

Източници, близки до 75-годишния крал, който беше в Нормандия миналата седмица за честването на Деня D, казват, че той е „по-склонен от всякога“ да се съсредоточи върху семейството и задълженията си и „наваксва загубеното време“, след като е бил принуден да намали ангажиментите след диагностицирането му.

Принц Хари, 39, съпругата му Меган, 42, и децата им живеят в Монтесито, Калифорния, след като херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха кралския живот през 2020 г. Отношенията с кралското семейство се разпаднаха след високопоставени интервюта, включително едно с Опра през 2021 г., шоу на Netflix през 2022 г. и експлозивните мемоари на Хари от 2023 г., Spare.

Тези, които най-добре познават краля, казват, че той е бил в настроение за размисъл и смята близката си връзка с трите деца на сина си Уилям за благословия. Той е „фантастичен и ентусиазиран дядо“ на принц Джордж, 10, принцеса Шарлот, девет, и принц Луи, пет, твърдят източници. Съпругата му Камила, на 76 години, също се смята за движеща сила зад решението му да увеличи усилията си да види другите си внуци.

Източник каза: „Кралят е абсолютно отдаден да присъства в живота на всичките си внуци. Той цени семейството над всичко и какъвто и да е ходът на връзката му със сина му, той никога не би се задоволил просто да види внуците си по време на странен видео разговор.

Хари се върна в Обединеното кралство, за да посети баща си след диагнозата. Въпреки че Хари прелетя повече от 5000 мили, за да бъде до баща си, двамата се срещнаха само за 30 минути. Дни по-късно херцогът каза пред американския оператор ABC: „Обичам семейството си. Фактът, че успях да се кача на самолета и да отида да го видя и да прекарам всяко време с него, аз съм благодарен за това.

Ингрид Сюард, автор на My Mother and I – The Inside Story of the King and Our Late Queen, каза: „Семейството винаги е било важно за краля. Той си спомня собственото си донякъде фрагментирано детство, тъй като родителите му винаги са били заети да изпълняват задълженията си. За него е голяма тъга, че не вижда повече Арчи и Лилибет.

„Ето защо той никога няма да прекъсне връзките си с Хари. Той не иска връзка с FaceTime с децата на сина си. Той иска да ги опознае и да участва в живота им, докато са още достатъчно млади, за да могат да се учат от неговата мъдрост. Неговият рак го направи още по-загрижен за него, тъй като той знае, че няма да го има завинаги.

Приятел на Хари настоя: „Никога не е имало проблем с присъствието на краля в живота им и никога няма да има. Вратата винаги е отворена.

Миналия месец, когато Хари посети Лондон, за да присъства на 10-ата годишнина на Invictus Games, на херцога беше казано, че дневникът на баща му е пълен и двойката не се срещна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !